DOS ORS I DOS BRONZES AL DE CATALUNYA SUB18 I PARTICIPACIÓ AL CAMPIONAT D’ESPANYA SUB14

CAMPIONAT DE CATALUNYA SUB18, 20 I 23

El passat cap de setmana, 2 i 3 de juny, es van celebrar els Campionats de Catalunya Sub18, Sub20 i Sub23 a l’Estadi Joan Serrahima de Barcelona. Amb un extraordinari nivell de marques, més d’un miler d’atletes catalans van participar en lluita pels títols autonòmics. Les competicions es van desenvolupar en horari de matí i tarda durant tot el cap de setmana.

Per part de la UAR vam tenir una gran participació i una gran pluja de medalles i finalistes.

En la categoria sub18 vam obtenir dos ors i dos bronzes. Jan Badia i Kilian Miras van quedar campions de Catalunya en les seves respectives proves, a més a més, Badia també va quedar tercer en una altra prova. Gerard Merino va ser l’altre protagonista que va aconseguir la medalla de bronze.

Badia en els 2000 obstacles va aconseguir l’or amb una marca de 6:16.36 i el bronze en alçada amb una marca de 1.86.

En el llançament de pes, Miras va aconseguir l’or amb una marca de 16.01, molt a prop de batre el record dels campionats.

Per la seva part, Merino, va aconseguir el bronze en llargada amb un salt de 6.58.

David Jimenez també va fer el salt de llargada, és va quedar a dos centímetres de la medalla, ja que va saltar 6.56 i es va quedar amb una 5ena posició. A més a més també va fer els 100 metres llisos, parant el cronòmetre en 11.34 a la final i quedant en una 7ena posició.

Jan Soler, va realitzar els 3000 metres llisos, va fer marca persona amb 9:18.94 i va quedar en una 5ena posició.

L’única representació femenina va ser de la Marta Queralto en el llançament de pes, va realitzar una marca personal de 10.10 metres i es va quedar 6ena.

En la categoria Sub23 vam tenir una única representació, la del Oriol Bravo en els 400 metres tanques. Aquest va fer la semifinal amb un registre de 59.30 i en la final va quedar en una 7ena posició amb un registre de 1:03:12.

Ha estat un gran cap de setmana per la UAR. A més a més, la gran majoria d’aquests aniran al Campionat d’Espanya, on els hi desitgem molta sort!

LRG_DSC00215  IMG_3236

WhatsApp Image 2018-06-03 at 18.50.22

IMG_2791

CAMPIONAT D’ESPANYA SUB14

Dos atletes de la U.A. RUBÍ van anar a San Fernando, Cádiz al campionat d’ Espanya de proves combinades. Són el Marc López Sala i la Violeta Vilches Segura que van fer les proves de salt de llargada, javelina i 1000mll. El nivell competitiu va ser molt alt on van anar els millors atletes de les diferents autonomies i clubs d’ Espanya i on no  van poder optar als pòdiums però cal remarcar les dues marques al salt de llargada amb 4,58m el Marc  i 4,62 la Violeta.

20180603_110813

NOTICIA D’ULTIMA HORA

Jan Badia i Kilian Miras han estat seleccionats per participar al Campionat d’Espanya per seleccions autonòmiques d’aquest cap de setmana. Els hi desitgem molta sort!