Covid-19 Comunicat 11 Març 2020

Els últims dies s’està experimentant una evolució en la transmissió de virus Covid-19 i les autoritats sanitàries estan treballant per controlar-ho. Diàriament estem en contacte tant amb Ajuntament com Governació rebent les seves directrius per poder fer front a qualsevol tipus de requeriment.

Ara per ara, no tenim cap mena de prohibició referent a les activitats diàries del club ni de les instal·lacions i fins que no rebem l’ordre degudament confirmada no procedirem a fer cap tipus d’actuació. Això no contradiu que si qualsevol familiar considera que pot ser un risc la pràctica de l’esport a l’aire lliure faci el que estigui a la seva ma.

Us informem que actualment tant la RFEA com el CSD ha pres les següents mesures que ens afecten:

  • Suspendre el Campionat d’Espanya SUB 20 que s’hauria de celebrar a Sabadell aquest cap de setmana
  • Posposar el Campionat d’Espanya SUB 16 que s’hauria de celebrar a Madrid els dies 21 i 22 de Març
  • Qualsevol competició esportiva amateur o professional es farà a porta tancada a excepció de les que afectin als menors. A aquestes últimes, ara per ara, es permetrà que portin un acompanyant.
  • Es cancel·la qualsevol activitat amb més de 1000 persones. Per això i perquè participen menors de diferents escoles es suspendrà el Cross Escolar de Rubí del cap de setmana i també la Cursa de la Dona (una vegada l’ajuntament ens informi de nova data ho comunicarem).

A més a més, avui 11 de Març de 2020 no es permetran activitats extraescolars amb nens de diferents col·legis perquè es vol poder fer un seguiment de l’activitat en cas de contagi. Aquí no entren els nostres entrenaments perquè és una activitat esportiva controlada amb grups petits.   

Finalment us preguem que es tinguin en compte totes les recomanacions sanitàries que fins ara s’havien fet de: rentat de mans, mínim contacte i sobretot avisar al 061 o 112 en cas de tenir símptomes (febre, malestar o símptomes relacionats amb la grip). Actualitzarem la informació a mesura que ens vagi arribant.

La Junta Directiva

El president