Covid-19 Comunicat 12 Març 2020

Seguint les consignes de l’Ajuntament de Rubí, Conselleria de Sanitat de la Generalitat i la Federació Catalana d’Atletisme, a partir del dia d’avui les instal·lacions de les pistes d’atletisme de Rubí romandran tancades durant, com a mínim, 14 dies.

Els entrenaments de totes les categories es cancel·len automàticament, com també qualsevol activitat esportiva dintre de les instal·lacions. Així doncs, romandrà tancat el gimnàs, camp de futbol, pistes, zones de salts, cros i llançaments.

El servei de consergeria continuarà amb l’horari normal de dilluns a divendres de 8 a 13 i de 17 a 23. El servei de secretaria també continuarà amb horari normal de 17:30 a 21.

Aquesta mesura es pren tenint en compte que la prioritat és la salut i el benestar dels nostres atletes i socis per sobre de qualsevol altra consideració.

Finalment us preguem que es tinguin en compte totes les recomanacions sanitàries com les de: rentat de mans, mínim contacte i sobretot avisar al 061 o 112 en cas de tenir símptomes (febre, malestar o símptomes relacionats amb la grip). Actualitzarem la informació a mesura que ens vagi arribant.

La Junta Directiva

El president