Confinament #JoEmQuedoACasa Entrenament 5

Tenim un cap de setmana per davant i moltes hores ocioses en família. Hem d’aprofitar per fer allò que normalment no tenim temps, fem pastissos amb els nens, juguem al Trivial o al Monopoli, però també busquem un forat per no perdre la forma.

És molt important que no deixem de banda aquests entrenaments, és poc temps i ens fa acabar el dia amb la sensació de que cada dia queda menys per sortir al carrer i anar a pistes a continuar amb les nostres rutines.

Com seran tres dies, divendres, dissabte i diumenge us deixem un video recomanant pel nostre entrenador de fons Toni. Són trenta minuts molt intensos i durs, aneu fent i si no ho acabeu la primera vegada no us preocupeu.

Si us fixeu la noia és la de «Cròniques vampíriques» i la que ens matxaca és la Tabata del video de fa uns dies.

Recordeu, #JoEmQuedoACasa no sortiu si no és necessari i aprofiteu aquests dies en família.