Dues medalles de bronze de David Jiménez als Campionats de Catalunya.

David Jiménez de la Unió Atlètica Rubí ha tornat a pujar al pòdium, però aquest cop en el campionat de Catalunya Absolut, celebrat a l’Estadi Atlètic Municipal d’Igualada.

Diumenge 6 al matí va disputar les semifinals dels 100 metres lisos, on va aconseguir la seva millor marca personal amb un temps de 10.92 i un vent no favorable de 1.2 m/s, però que li va servir per posicionar-se en un segon lloc, accedint de forma directa a la final.

Dues hores més tard, es va disputar la final. El vent no parava de bufar en contra, aquest cop de forma més virulenta, -2.3 m/s, però no va ser impediment per reprimir la potència que en David portava a les cames. A mitja carrera es veia en cinquena posició, però les ganes i el coratge van fer una gran remuntada als últims metres.
No s’estava segur de la seva posició final, 4 atletes estaven molt ajustats, però la foto finish va indicar el seu registre de 10.98 com guanyador del bronze.

A la tarda, va tenir lloc les semifinals dels 200 metres llisos. El vent continuava fent de les seves, però no va impedir gens ni mica la desmotivació d’en David per tornar a guanyar una nova plaça a la final, i amb un registre de 21.96 amb un vent negatiu de -1m/s va poder classificar-se de forma clara als campionats d’Espanya sub23 que se celebraran el pròxim 19 de juny a la ciutat de Nerja de la Comunitat Andalusa.

Molt motivat per aquesta situació, a la final ho va donar tot, totes les energies que li restaven les va aprofitar per proclamar-se, per segona vegada, medallista de bronze.

Va ser una carrera espectacular, però encara faltava conèixer la marca aconseguida.
Masses segons d’espera, o això és el que s’amblava.
Tots el que l’acompanyàvem ens varem posar les mans al cap en veure la marca, no ens ho crèiem, i en David encara menys…
El marcador indicava 21.52s
Simplement, impressionant!

Llàstima que aquest cop el vent fos avantatjós de +2.5m/s i la marca no serà vàlida. Tot i que no es preocupa perquè ja sap que aquesta marca la porta a les seves cames.

Reflexió del campionat:
La passió i la constància diferencien a l’atleta.

Jairo Lorenzo.