Rècord Europeu i bones marques als Campionats de Catalunya Absolut a Serrahima

Dissabte 5 de juny es va celebrar el Campionat de Catalunya Màster a Serrahima.

Francisco Aragón va participar en els 2.000 metres obstacles millorant la seva marca personal, quedant 1r de la seva categoria M65 i fent rècord Europeu amb un temps de 7:23.85. Enhorabona, Francisco per aquest triomf. La constància i l’entrenament donen els seus fruits.

Jairo Lorenzo va quedar segon en la seva categoria M35-39 en la prova de salt de llargada amb una marca de 5.45 i els 100 metres tanques altes amb un temps de 17.53 millorant la seva marca personal.

Manel Centella va quedar en 2a posició en el martell amb una marca de 31.45, 3r al llançament de pes amb una millor marca de la temporada de 9.79 i 3r en llançament de javelina amb també una millor marca personal de 30.36.

Joan Segarra va quedar 1r en el llançament de javelina amb una millor marca personal de 47.37, 3r en el llançament de martell pesat amb una marca de 14.58 i en el llançament de pes amb una millor marca de la temporada de 13.00.

Felicitats a tos pels bons resultats.