LA UAR PRESENT AL SOPAR DE CAMPIONS DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE TRIATLÓ

El passat 22 de novembre la federació catalana de Triatló va celebrar a les instal·lacions del Club Natació Barcelona, l’acte de final de temporada amb el tradicional sopar de campions, que reuneix als guanyadors del circuit català de les diferents modalitats de duatló, triatló i aquatló. L’acte va assistir el president de la Federació Catalana de Triatló, el Sr. Jesús Luis Andreu Escartín, el Director del Consell Català de l’Esport Sr. Gerard Figueras i representants de l’ UFEC i Ajuntament de Barcelona. El duatleta de la UAR, en Vicente Blasco va assistir al sopar i va rebre el diploma acreditatiu com guanyador del circuit català de duatló de carretera de la categoria veterà 1 de la temporada 2013.