CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS

A la ciutat de Mataró es va celebrar el Campionat de Catalunya de Cros, cita atlètica que va agrupar els millors especialistes catalans de camp a través de totes les edats i també el major nombre de participants de la nostra escola, ja que hi corrien atletes de totes les categories.

Entre els rubinencs que van participar-hi, cal destacar la novena posició delMiquel Egea en la disputadíssima categoria juvenil i la victòria de la ValeriaOlalla a la categoria prebenjamí femení, seguida de molt a prop de la Marta Morales (5ª posició). El Jan Soler va acabar també en cinquena posició a la categoria aleví masculí.

L’equip cadet femení va aconseguir el 8è lloc i per tant, la millor posició de tots els equips de l’entitat. Tot això gràcies a la 18ª posició de l’Ester Vilches, a la 31ª posició de la Clara Egea i 63ª posició de la Sílvia Jiménez. Cal esmentar també el 45è lloc del veterà José Mª Fernández en la categoria sènior, prova que finalment va guanyar l’atleta nascut a Rubí Carles Castillejo, que sumava així un triomf més al seu ampli palmarès.*Fotografies*   *Resultats*