BONA PARTICIPACIÓ AL 35è CROS DE RUBI

El Passat diumenge es va celebrar al Bosc de Ca n’Oriol el 35è Cros de Rubí, gairebé 900 atletes van participar en les diferents curses programades. A les 9:00 hores es va donar la sortida a la cursa Open que va comptar amb una bona participació. A continuació van començar les curses de la resta de categories. Com sempre, les curses de les categories d’alevins i benjamins van ser les més nombroses i va ser en aquest moment quan l’era de Ca n’Oriol estava plena d’atletes i  públic. Cal dir, que l’organització va funcionar de manera correcte, tot i que les darreres curses es van endarrerir una mica. Després de molts anys, el Cros torna al seu lloc natural i és d’agrair, que tan l’Ajuntament com la UAR, hagin pres la decisió de tornar-lo a fer al Bosc de Ca n’Oriol. Tenim la base per a que el Cros de Rubí arribi en els proper anys i per a què sigui un referent en el calendari català.

L’entrega de premis va comptar amb la presencia del Regidor d’esports Josep Castro i el president de la UAR José Manuel Santamaria.