CAMPIONAT DE CATALUNYA CADET EN PISTA COBERTA

L’atleta de la UAR Antoni Malavé Surrallesva aconseguir una excel·lent 3a posició a la final del Campionat de Catalunya en la prova els 600 mll en pista coberta de la categoria cadet. L’Antoni va aconseguir una marca de 1:34:09. També cal destacar la 5ª posició de l’equip de relleus 4×200 masculí integrat per el mateix Antoni Malavé, Iker Gómez, Ferran Merino i Albert Vilella realitzant una marca de 1:43:36. En aquesta fase final del Campionat de Catalunya  l’Iker Gómez va aconseguir una meritòria 7ª posició en els 60 metres tanques amb una marca de 9”67. En la prova d’alçada l’Albert Vilellava assolir la 9ª posició final amb un millor salt de 1m53 cms. En categoria femenina l’Ester Vilches va participar en les semi-finals dels 60mll assolint una marca de 8”56 i en els 600mll amb un registre final de 1:48:99. Enhorabona per la vostra dedicació!! *Resultats*  *Resultats relleus*   *Fotografies Miquel Merino*