Confinament #JoEmQuedoACasa

Venen dies molt difícils i tots som conscients de que la situació actual és molt complex, però hem de ser racionals. No podem pensar que nosaltres som forts i que un virus com aquest no ens farà mal. Hem de fer-ho per als nostres grans, pels dels altres i per la gent que no te les defenses a tope. Per ells i pel sistema sanitari hem de fer l’esforç de seguir les recomanacions i quedar-nos a casa sempre que sigui possible.

Els nostres esportistes d’èlit ens estan donant una lliçó molt important, tots estan tancats encara que tinguin competicions parades, suspeses o amb jocs olímpics en pocs mesos. Si ells ho estan fent nosaltres no podem ser menys, si us plau quedeu-vos a casa i mireu de fer-lo possible per no arriscar-vos i per no propagar aquest virus.

Per la nostra part mirarem de penjar cada setmana una sèrie d’entrenaments perquè podeu fer-los a casa i no perdre el to, tots ho farem possible. #JoEmQuedoACasa